A poster with the text HI SLAGET surrounded by leaves

HIKE

Posters, tygmärken och innehåll till sociala medier till studentföreningen HIKE under min tid som deras grafiska designer.

Mellan oktober 2018 och maj 2019 var jag grafisk formgivare/designer för studentföreningen HIKE. Det här innebar att jag skapade både digitalt och tryckt material till alla föreningens evenemang och resor. Arbetet bestod av att skapa posters som sattes upp på flera platser i skolan, material till sociala medier så som omslagsbilder till Facebook och bilder till Instagram, samt tygmärken (patches) som studenter limmade fast på sina overaller.

Här är några av de projekt som jag skapade under min tid i HIKE, för en mäng olika slags evenemang. Allt från en syjunta till en skidresa till en varmkorvätartävling.

Om föreningen

HIKE är det studiesociala utskottet på Tekniska Högskolan på Jönköping University. Teamet består av 14–18 studenter som organiserar resor, evenemang och aktiviteter både på och utanför campus under skolåret.

HI TECH, Tekniska Högskolans officiella studentförening, har en tydlig grafisk profil när det gäller typografi och logga som måste följas – något som skapar en spännande utmaning inför varje nytt uppdrag.

Tygmärke till Åre
Tygmärke för HIKE Dog
Tygmärke till Fort Boyard
Taggar