Spring Inspiration

Posters, biljetter och programblad till modeshowen Spring Inspiration.

Som manager för grafisk design-teamet för den studentdrivna modeshowen Spring Inspiration skapade jag bland annat flertalet posters som sattes upp runtom skolan och i hela Jönköping, bilder till sociala medier, biljetter, en fotovägg och programbladet till showen. Jag höll också hemsidan uppdaterad.

I min roll som manager var jag ansvarig för två andra personer i mitt team och hade dessutom en övergripande roll att se till att allt inom vårt ansvarsområde blev gjort – och i tid.

Här är ett urval av det material jag skapade till Spring Inspiration.

About the fashion show

Spring Inspiration är Skandinaviens största studentdrivna modeshow och anordnas under Jönköping International Business School (på Jönköping University). Evenemanget har omkring 800 personer i publiken varje år.

Bakom modeshowen står ett team på 20-22 studenter som är uppdelade i mindre projektgrupper som specialiserar sig på olika omtåden, så som sponsorer, evenemanget, marknadsföring, och grafisk design. Jag var manager för grafisk design-teamet av Spring Inspiration 2018, ett projekt som pågick under åtta månaders tid.

Taggar